Reguliere competitie zit erop; maandag brugwedstrijd

11 mei 2024

De kaarten zijn definitief geschud tijdens de laatste speelronde van de Eredivisie Futsal. Maandag zal de brugwedstrijd gespeeld worden door FC Marlène (Nr. 6 Poule A) en HV/Veerhuys (Nr. 1 Poule B). De winnaar mag het volgend weekend in de kwartfinale opnemen tegen streekgenoot Hovocubo.

Tijdens de laatste speelronde won de top-4 van Poule A van de andere 4 ploegen in die poule. OS Lusitanos eindigde daarmee op de 2e plaats en stroomt samen met Tigers Roermond in de halve finales van de play-offs om het kampioenschap van Nederland in. De andere kwartfinale is al bekend. FC Eindhoven en FCK De Hommel treffen elkaar in een Brabants onderonsje.

Nacompetitie
ZVV Ede is door een ruime overwinning op directe concurrent ZVV BE ’79 op de 5e plek geëindigd in Poule B en speelt op vrijdag 7 juni de finale van de nacompetitie tegen de ploeg die overblijft na de eerste drie ronden. ZVV BE ’79, als 6e geëindigd, stroom in de 2e ronde van de nacompetitie in wanneer er nog 3 periodekampioenen uit de Eerste Divisies over zijn.

BEKIJK SCHEMA PLAY-OFFS KAMPIOENSCHAP VAN NEDERLAND

BEKIJK SCHEMA NACOMPETITIE EREDIVISIE / EERSTE DIVISIE